torsdag 19. mars 2009

Kaja hunden vårVi har ei helt skjønn og snill tispe.Hun heter Kaja og er nokså spesiell ...... hun er blanding av golden retriver og labrador retriver.Er 5 år til sommeren.Hun har vært minstebarnet i familien siden hun kom hit. Nå har Thea på 13 fått seg hamster..... Kaja hun står og ser på Lotta (som den heter) passer på ,legger seg ved buret og venter i spenning på den skal våkne.Når den flyr i hjulet sitt sitter hun og følger nøye med,rundt og rundt og rundt.Hun tørr ikke se den vesle hamsterfrøkna inn i øya engang. Legger ved ett bilde så dere kan se på de to skapningene våre....jeg lurer på hva de tenker ...merklig hvordan dyr er.

4 kommentarer:

 1. Artig bilde du har der..... Få endre på utsagnet at Prøysen og heller seia att "dyr er rare"

  SvarSlett
 2. Så koselig at du stakk innom! Du har laget masse flotte kyllinger over her, forstår at nå er det påsketider i Norge! Datteren min får kun fri en dag, nemlig Langfredag. Ja, ja, det er da litt.
  Ser du har en Kaja. Den lille nye babyen til datteren min heter Kaja, også! Fint navn, samme hvem som bærer det!
  Ha en fin påskeferie!

  SvarSlett
 3. Å, Kaja var en riktig nydelig hund - så utrolig vakre øyne. Lotta er nok et artig og fascinerende vesen for en hund. Tusen takk for kommentarer i bloggen min, alltid like koselig. Ønsker deg en fin helg (ikke lenge igjen til enda en helg...)

  SvarSlett