søndag 8. august 2010

Kragerø /konfirmantleir


Å nå ska je førtælja litt om den kjæmpefine turen vi har hatt tæl Kragerø.
Æltså det har seg slekk at vi ha ei dåtter som ska konfirmeres tæl våren og i den forbindelse vart vi mæ som frivillige på konfirmæntleieren i Kragerø.
Vi angre øss itte en dag,vi har bodd på hotell 1 viku,hatt frukåst,duggurn,mæddan og kvællsmat helt gratis.Vøri mæ på turer på Jomfrulænd,skjærgården .trebåt festivalen i Risør,nei førr ei viku !
Vi ha servert frukost hver dag det er det eneste vi ha gjordt førr ælt dætta!!!
Ungdommer og ælle andre koslige folk fækk vi bli kjent mæ og førr ett fint vær vi hadde,skjønne itte åffer folk dræg tæl Syden når vi ha det så innmari fint hær i lænne egentlig hæll je.
Oppsummering: EI TOPPERS VIKU.

5 kommentarer:

 1. Hei på deg. Fine bilder. Lure på om det har skjedd noe med bloggen din. Klare ikke lese teksten du skriver.Bokstavene flyte liksom ut.
  Overskriften og bildene er heilt klare. men det er teksten under.: (
  Kansje det er bare hos meg. Elle..... kremt,kremt ska eg ha meg ein tur til øyenlegen. He,he Tulla.
  Ha ei fin uke. Klem

  SvarSlett
 2. Tulla ikke det med teksten altså, det var det med øyenlegen. : ))))

  SvarSlett
 3. Hallo nei jeg ser det jeg også,skal prøve og få rettet det...he he så ikke på når jeg satte det inn,men tok en titt nå gitt;-)) Jrg trenger også plutselig briller(liksom):-)

  SvarSlett
 4. Å jeg som trodde du var konfirmert Aud! Flotte bilder i alle fall, fint med slike positive foreldre. Kan låne mine briller du vet du....

  SvarSlett
 5. Kragerø og Jomfruland ja... Mitt sommerparadis da jeg var liten. Vi har hytte like i nærheten... Men jeg bor jo så langt unna, så det er jo ikke ofte jeg er der nå.

  SvarSlett