tirsdag 30. juni 2009

Sommer,sol og st.hans...

Hei på dere...tror ikke det var noe spes lurt trek med gul skrift nei....men ,men nå ha je da prøvd dæ å da....va nå itte akkurat dæ som va temaet i kvæll hæll da.Je syns dæ at dæ æ såå innmari fint vær om dagen je...vi kunne nå vel itte ha dæ bære.Eneste æ atte je bli litt lat mæ håndarbe...æ liksom ittno som fell i smak.Ælt æ akkurat like stusslig å ittno bli ferdig ,men mye æ påbegynt at da:-)Ja ,ja je tenke på høsten mæ regn å vind..... je ska da ha nåå å gjøra da å je .. ellers så bli nok tia mæst ta ælt brukt i campingvogna ...vi æ sååå gla i den..vattne høll rundt 22 gr unga plaske å bade.ja dom som vil va mæ da...Nå ska je benytte dænni tia tæl å ønske dekk ælle sommen en go sammar å en rekti go ferie... KJØR PENT såmmå å henn dekk ska henn i væla:-)

mandag 8. juni 2009

DRITTVÆR




Nå æ je snart drittlei...kulde og regn. Fyre i ovn ha vi gjordt i over 1 uke nå,itte hele dagen. Hår dag må en fyre opp...eneste som æ fint dæ æ at en kænn sitta mæ litt håndarbe uten å ha dårlig samvittighet........ dæææ æ bære dæ a ma at je ha itte nåå je ha så innmari lyst tæl...tru je gå å legg meg å søv istella je a...lure nå litt på om dænni sammarn bli som i fjord...... vi vente å vente..fækk fell ei litta stønn langt utpå med fin vær da..ja vi kænn vente å vente.... stå i glasi å kope,men bli det nåå likere??neida...læsa kænn vi gjøra å laga grimaser ,men bli dæ nåå likere a??? NEIDA ,NEIDA...... meeeen je veit nåå som pleie å virke....Yes ,yes... kjærringa i Vældreåsen prøve å vara international å hu gitt.... jo ska vi sjå...VI FÅ ITTE GJORDT NÅÅ MÆ VÆRET SÅÅÅ BÆRE TA DÆ SOM KJÆMM. DERFOR:::ta på regnfrakk å selbuvotta ,pælslua å ta en rikti laaang gåtur....gå fort førr da høll en varmen...å ætterpå æ det sååå godt å kåmmå innat;-)Ha en gørrfin sommerdag ælle ihopes...

søndag 7. juni 2009




Ellers så har det blitt mange hekle tøffler,noen store og noen små.


Ellers så har det blitt noen babysokker som jeg syns var såååååå innmari søte... fant mønstret inne her på en blogg.Husker ikke hos hvem,men mønstret var fra 1945 sto det der.

Hei på dere alle ... ja nå er det jammen lenge sea jeg har vært innom her. Har hatt det litt for travelt . Nå ser det ut som en må ha noe og henge fingerne i ...alt for kaldt her på Østlandet nå. Vi fyrer igjen i ovnen i kveld.Ellers så er det ikke så innmari mye jeg har laget den siste tiden ,men noe har det da blitt. Her har jeg heklet litt til dukken:det ble ei lue ,bukse ,sko og overdel.